Csak ki kell nyitni a kaput

2015 június elején alakult meg a Brit Magyar Orvosszövetség. Az okokról, célokról, hazatelepülési vágyakról Végh Attilával, Rákóczy Györggyel és Kerecsényi Péterrel, a szövetség elnöke és alelnökei beszélnek az Orvosok Lapja szeptemberi számában. Az Angliában dolgozó magyar orvosok száma meghaladja az 1700 főt. Úgy vélik, hogy közel kétezer embernek nagy szüksége van egy olyan szervezetre, amely Nagy-Britanniában és Magyarországon képviseli az érdekeit.

Konferenciák és Bemutatók

KONFERENCIA 2019 MÁJUS 11.

FUTURE OF HUNGARIAN MEDICAL PROFESSIONALS IN UK

Szakmai hírek- Bejegyzések

Megszűnik az ingyenes csoportos biztosítása, ha nem válaszol!

XVII. évfolyam 20. szám – 2019. május 6. Megszűnik az ingyenes csoportos biztosítása, ha nem válaszol! A kamarai tagok számára semmilyen új anyagi teher nem

Jeremy Hunt és a külföldi orvosok

Elkezdődött körvonalazódni a kormány elképzelése az egészségügy munkaerő pótlásáról. A Konzervatív Párt kongresszusán beszélt az egészségügyi miniszter. A Telegraph cikkét itt olvashatja el.Kritikusabb az Independent

A magyar, aki Európa egészségügyét alakítja

Egyre kevesebb kórházra lesz szükség a jövőben, az intézmények specializálódnak – vallja Végh Attila egészségügyi szakember, aki ősztől a tőzsdén jegyzett svéd Capio AB-t, az egyik legnagyobb európai kórházláncot fogja irányítani elnök-vezérigazgatóként. Az angol egészségügyben válságmenedzserként megedződött és híressé vált orvos-közgazdásszal az egészségügyi válságkezelés folyamatáról, a Magyarországon is alkalmazható külföldi megoldásokról és a szakemberhiányról beszélgettünk. 

Magyar orvos Manchesterben: mind a nyolc műtőben dolgoztak egész éjjel

A Híradónak sikerült elérni az egyik kórházban dolgozó magyar orvost, aki azt mondta, délre lett teljes a beteglista, és nem szerepelnek magyarok a sérültek között. Rákóczi György orvos az M1-nek elmondta: fél órán belül 40 mentő érkezett a kórházba.

Email [email protected] for general queries, [email protected] for quick questions or [email protected] for technical support.